Gepost door: Kaj Elhorst | juni 14, 2014

Maand van de spannende vakantie dankzij Annalen van Gamor!

posterpunt_a3_annalen_concept_02_web_03

Kijk ook op dit spannende boek

De maandvandespannendevakantieenhetspannendeboek

spannendmetvakantiemeteenspannendboek

Met dit boek heb je altijd ijs in je tropisch hete vakantie!

Geachte redactie,

De Annalen van Gamor, een boek van ongewone inhoud voor de Nederlandse markt. Fantasy met een duidelijke doorkijk naar het hedendaagse en het persoonlijke. Het gaat niet alleen om de strijd om de macht tussen verschillende krachten, het goed en het kwaad. Het gaat ook om de inrichting van de samenleving, de omgang tussen mannen en vrouwen, vormen van integratie, het nastreven van een heldere visie en de innerlijke strijd. vooral van de hoofdpersoon. Is hij wel geschikt voor zijn functie en positie in de samenleving? Is hij wel degenen die “men” in hem wil zien? Daarnaast is er de ontdekking van een heel nieuwe wereld qua technologie en omgeving, qua sociale voorwaarden en natuurlijke mogelijkheden. Daar komt bij dat het boek een ongegeneerde inkijk geeft in het persoonlijke denken en handelen van mensen, zowel voor wat betreft manipulatie als op het gebied van angstreacties. 
En dat alles verpakt in een episch verhaal op basis van een verzonnen geschiedkundige gebeurtenis in de ijstijd. Een tocht van het kille, bevroren Midden-Europa, aan de rand van de Noord-Europese vlakte. naar de aangenamere en vriendelijker kusten van de Middellandse Zee. Een tocht, geboren uit noodzaak en toekomstvisie, in 464 pagina’s op spannende wijze en in mooie formuleringen verteld door Kaj Elhorst. 
Een fantasyverhaal dat wel haast door een Nederlander geschreven moest worden, een Nederlander die veel door Europa heeft gezworven en de beelden dus niet kwijtraakt. Een boek voor iedereen die een spannend verhaal wil maar ook voor elke lezer die niets liever doet dan eindeloos dromen. Een boek voor een recensie….
U vindt de achtergronden op https://www.facebook.com/pages/De-Annalen-van-Gamor/193763474128704?fref=ts


Vriendelijke groeten,

Kaj Elhorst

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: